Taзи седмица се провежда престижният международен конкурс за красота "Lady Universe 2016" в зала София в хотел "Маринела". Както вече ви писахме, негов лицензант е топ-моделът и моден мениджър Цвети Разложка, а неин съорганизатор е "359 Model and Talent" - агенцията, която нашумя в модните среди с организирането на първата модна седмица в София - Sofia Fashion Week.

А тази вечер пред отбрани ВИП гости от дипломатическия корпус и бизнес всяка от дамите ще представи своя национален костюм. Гостите ще имат възможност да се насладят на живо на неподправената красота на представителките на Германия, Азербайджан, Гърция, Македония, Мароко, Молдова, Черна гора, Палестина, Португалия, Русия, Сърбия, Украйна, Япония и България. Наред с това претендентките ще демонстрират личните си познания, талант и интереси.

Кулминационният момент на "Lady Universe 2016" е предвиден за 12 февруари. На него, на фона на забележителен шоу-спектакъл във вариетето на хотел "Маринела", ще бъде избрана победителката на конкурса, която ще си тръгне с престижната корона и с голяма парична наглада. Носителката на короната на „Lady Universe 2016” ще бъде и официалното лице на социалната кауза на конкурса.

Момичето, което ще представя България на престижния конкурс, е топмоделът Мина Попова.

"Очакват ме 4 вълнуващи дни. Графикът ни е много натоварен с репетиции, фотосесии, интервюта, благотворителни дейности и събития. Конкуренцията е голяма, но не мисля че някой може да се опре на българската красота. Гранд финалът е на 12 февруари и, честно казано, нямам търпение", сподели Мина специално през Ladyzone.bg

Тя вече е покорила модните подиуми в далечен Перу, Малайзия, Тайланд, Виена, Великобритания, както и първото издание на „Sofia Fashion week”. На нейни фотографии може да се насладите от нашата галерия.