Станислав Сланев – Стенли ще бъде специален гост в студиото на ток шоуто “Търси се” тази събота, 12 февруари, от 11:00 часа. Пред зрителите на bTV той ще разкаже какво се случва в личния му живот и защо в момента не се занимава активно с музика.

За първи път ще видим дъщерята на Стенли - Никол, която е наследила таланта на баща си да пее. Какво обича най-много да й готви Стенли и защо двамата са много „весели”, когато са заедно, ще разберем в събота от 11.00 часа, само по bTV.

Преди година Станислав Станев и съпругата му Людмила са мислили за раздяла. Какви са били причините и през какви трудности е преминал съвместният им живот ще разкрие самата Людмила Сланева. „Надявам се сега всичко да е наред. Аз наистина съм труден човек”, емоционално ще сподели и певецът.

Бъдете с „Търси се” за да видите и родното място на Стенли – град Велики Преслав. Оттам неговата майка – Стефанка със сълзи на очи ще си спомни за най-трудния период от живота на сина й.

Гледайте за да видите и какъв е певецът извън семейството. Затова ще разкажат най-добрите му приятели - режисьорът и продуцент Димитър Митовски и водещият на „Господари на ефира” – Геро. За странностите на Стенли, чувствителността му и умението му да бъде истински приятел, зрителите ще научат тази събота, 12 февруари, в „Търси се” от 11:00 часа по bTV.