Ако поне малко се интересувате от Дженифър Лоурънс, няма начин да не сте обърнали внимание на страхотната трансформация на фигурата ѝ. Вярно, не, че някога е имало момент, в който да не сме ѝ се възхищавали, но след последните ѝ няколко медийни изяви сме сигурни в едно – влюбени сме в тялото ѝ също толкова, колкото в чувството ѝ за хумор.

За всеобща радост бившият ѝ личен треньор споделя някои от тайните, които са помогнали на Дженифър Лоурънс да се превърне в красивата жена, което можем да видим днес.

Хидратация

Хидратацията е най-добрият ви приятел, когато искате да сте в топ форма както физически, така и психически. "Не е нужно да се наливате насила, а просто да приемате малки количества през целия ден." Според скорошни проучвания, именно консумацията на вода може да ни отърве от близо 200 калории. Доста впечатляващо за нещо толкова просто.

Тайната на Далтън Уонг е редуването на нормална вода с подсолена, следвайки ги от кокосова и такава с лимон. Едва след приемането им следва лека закуска и (незадължителното) кафе.

Малки порции

Ако познавате малко повече Дженифър Лоурънс, то тогава вероятно сте наясно с любовта ѝ към пицата и към храната като цяло. За нея ограниченията са немислими, а диетата – богохулство. Ето защо Далтън я научава на контролираното хранене, при което може да похапва от всичко, но в контролирани порции.

Достатъчно сън

Релаксацията е едно от най-важните неща, на които Уонг опитва да научи клиентите си. "Зареждащият сън след дълъг път или усърдна работа е задължителен."

Контролиран прием на качествен алкохол

Органичното червено вино, крафт бирата и неподсладените коктейли се оказват истинско спасение в света на здравословния начин на живот. Всеки алкохол с подсладител е отстранен от менюто на Джен, което за нейна изненада не се оказва голяма загуба. А това значи само едно – щом тя го може, можем и ние!

Изправени рамене

Далтън обръща специално внимание на позицията на тялото. Изправените рамене и вдигната брадичка автоматично подобряват фигурата ви и то без абсолютно никакво усилие. Както можем да видим на последните ѝ публични изяви, Лоурънс си е научила урока.

Усърдна работа

"Откакто я познавам, не е спирала да се бори. Винаги опитва да се движи, да се храни според регламента, да избягва ненужния стрес и да се опитва да се наслаждава на живота. Когато изпълниш всичко това, се превръщаш в една наистина балансирана личност."