Ако и вие, като нас, сте били в съзнателна възраст през 2002г., вероятно си спомняте албума Under Construction на Missy Elliot. От него излязоха хитовете Work It и Gossip Folks, които ни раздвижваха по клубовете и пред телевизорите. Едно от най-впечатляващите неща в клиповете към тези парчета,  бяха невръстните танцьори, на които бе отредено централно място в танцовите сцени и по-специално – чаровната и талантлива Алисън Стоунър.

Сладураната с розовия анцуг и двете подскачащи опашки от видеото на "Work It" се превърна в сенцазия за отрицателно време и Missy й гласува доверие и за клипа на "Gossip Folks", както и за видеото на "I’m Really Hot" от 2003г.

Днес талантливата малка танцьорка, на която се възхищавахме преди повече от 10 години, вече е на 21 и гради собствена музикална кариера.

На снимачната площадка на "Pretty Girls" Снимка: Alyson Stoner/Instagram
Снимка: nasa.gov



След мощния тласък, който Алисън получава от страна на Missy през 2002г., следват участия във видеоклипове и на други изпълнтели - "Just Lose It" на Еминем и "No Tengo Dinero" на Kumbia Kings. Алисън се присъединява към шоуто на Outkast по време на Наградите "Изборът на децата" през 2004г., а по време на церемонията на същите награди през 2005г. танцува с Уил Смит.

Бързо след това Алисън се преориентира към киното и след дебюта й на големия екран с "Деца на килограм" от 2003г., където играе със Стив Мартин и Бони Хънт, кариерата й на актриса продължава с участия в ленти като "В ритъма на танца" (Step Up) и "Кемп Рок" (Camp Rock). Озвучава и анимационни филми, сред които "Гарфийлд" и "Kung Fu Magoo".

Днес Алисън се е посветила на музиката! На 8 април 2015г. младата изпълнителка представи сингъла "Pretty Girls", който дебютира с видео.

Две са нещата, които не може да не ви направят впечатление от пръв поглед:

1.    Малката Али се е превърнала в секси Алисън
2.    Песента й звучи по-добре от 90% от актуалните поп хитове, които се въртят по музикалните телевизии

Както се вижда и във видеото на Pretty Girls, Алисън не е спряла да танцува. Малко след изненадващото участие на Missy Elliot в шоуто на Кейти Пери на полувремето на Супербоул 2015, Алисън сподели с феновете си в интернет вълнуващо видео, посветено на Missy, в което вече порасналата танцьорка пресъздава танците от видеата на Missy, с които започна кариерата й преди години.

Желаем успех на това талантливо момиче и се надяваме занапред да бъде сред актуалните знаменитости, за които говорим всеки ден, а не сред звездите, които попадат в неофициалната ни рубрика „Къде са днес?”