Всички обичаме сладко. Всички обичаме и да се превиваме от смях? А как ви се струва комбинация от двете? Страхотно, нали? Точно такава е комбинацията на националното турне „Сладки избори” 2011 с „Комиците” и „Столичани в повече”, което започва точно от 13 август.

Зрителите ще видят 13 концерта в 8 града. Любимите актьори ще се срещнат с публиката първо в Сандански на 13, на 14 и 15 август – в Пловдив, 16–17 – Стара Загора, 18–20 август – Бургас, 21–21 – Варна, 23–24 – Каварна, 25–26 – Русе и 27 – Горна Оряховица.  В „Сладки избори” 2011 ще се включат още Графа и „Акага”.

„Захарни заводи” – Горна Оряховица е генерален спонсор на турнето. Не случайно мотото на турнето е „Сладки избори”. Първо, защото то се случва в навечерието на важни за страната избори. Второ - всички българи очакват резултатите от кметската надпревара в сериала на bTV - „Столичани в повече”- Лютов или Чеканов. И трето - всеки от нас прави стотици избори, които предопределят живота ни – избор в любовта, кариерата и приятелството.  

В осемте града  на турнето,  двамата герои – кандидат-кметове от „Столичани в повече” Лютов и Чеканов,  ще проведат на живо своята предизборна кампания. Всеки, който присъства, ще гласува с билета си. В края на концерта ЦИК на „Комиците” ще обяви победителя. Един от всички гласували ще спечели и награда – голям плазмен телевизор!

Билетите за Националното турне „Сладки избори” 2011 на „Комиците” и „Столичани в повече” ще се продават от 1 август в специалните шатри на „Захарни заводи” в центъра на всеки град от турнето. Традиционно, концертите се провеждат в летните театри, а организаторите препоръчват да закупите билетите си още в първите дни, защото свършват бързо.

Очаква ви незабравимо лято – със смях, добро настроение, много награди и подаръци!