Да, след като неотдавна близки на Радина Кърджилова разкриха, че ще има бебе, дойде ред и на бащата на актрисата – Христо Кърджилов да потвърди щастливата вест. Радина е бременна с първото си дете и, както вече всички знаем, таткото е Деян Донков.

"Сега Радина е като икона, излъчва мека светлина и една сладост покрай бременността. Сияе отвътре, много е щастлива и спокойна. Деян е до нея – внимателен, грижовен. Това момче се оказа с много богата душевност, способен на дълбоки чувства и истинска преданост", споделя бащата на Радина.

Ясен е и полът на бебето – момче. Мъжката рожба на артистичната двойка ще се появи на бял свят в края на юни или началото на месец юли. Бъдещият им син ще е първо дете за актрисата и второ за половинката й. Известно е, че Донков вече е баща на още едно момче – 10-годишния Деян-младши.

Той е дете от връзката му с Анастасия Ингилизова. Любопитен факт е, че в момента първото си дете очаква и бившата годеница на Деян – моделът Кристина Милева, която работи зад граница. Таткото все още не е ясен. Тя е бременна в деветия месец и се очаква да роди всеки момент.