В последния ден преди сватбата на Меган и Хари новините около светското събитие на годината направо валят. От двореца Кенсингтън съобщиха, че принц Чарлз ще изпълни задълженията на бащата на Меган Маркъл, който няма да присъства заради сърдечната операция, която му беше извършена. Бъдещият й свекър е бил помолен лично от нея да я съпроводи до олтара, където тя ще каже „да“ на Хари.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

И още една ексклузивна новина, която зарадва феновете на холивудската актриса Анджелина Джоли. Синеоката красавица е била забелязана да пристига на лондонското летище Хийтроу вчера – два дни преди церемонията. Заедно с нея са били и две от децата й Шайло и Нокс.

Снимка: Getty Images

Предполага се, че Анджелина е получила покана от самата кралица Елизабет, която през октомври миналата година връчи на актрисата  специален орден. Връзката на Джоли с Меган и Хари може и да не е съвсем очевидна, но всъщност хуманитарната отдаденост на звездата чудесно съвпада с нагласите на Маркъл и принца, които са страстни филантропи.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Изглежда, че събитието на годината се очертава да е повече от интересно! Затаили сме дъх и чакаме!

В специално студио, посветено на сватбата, зрителите на bTV ще наблюдават на живо церемонията на годината на 19 май от 13:00 ч.