В новата реклама на новия аромат на D&G - The One, красавицата снима кратка романтична история. Партнира й Матю Маконъхи.

Днес Скарлет Йохансон има рожден ден и по случая бързаме да ви споделим един от последните й ангажименти, където я виждаме таква, каквато я харесваме - нежна, изискана и все пак игрива.

“The Street of Dreams” е името на рекламата, която ангажира три много големи имена в света на киното. Dolce & Gabbana успяха да ангажира известния филмов гений Мартин Скорсезе, за да режисира рекламата на последния им аромат. Той използва своя добре отработен кинематографичен подход за заснемането й, а в ролите са не други, а Скарлет Йохансон и Матю Маконъхи.

 
Късометражката е романтична история, изцяло снимана в черно-бяло. Според създателите си клипчето е епична история за силата на любовта и мечтите, празник на страстта, красотата и на това да си уникален.

Изисканите аромати на D&G - The One и The One For Men са вече по магазините.

Скарлет Йохансон е най-секси за втори път >>

Извън това - Скарлет е родена на тази дата (22 ноември) през 1984г. в Ню Йорк, САЩ. Баща ѝ е датски архитект, а майка ѝ е еврейка. Притежава американско и датско гражданство. Тя е едно от петте деца в семейството. Има сестра - Ванеса Йохансон, брат – Ейдриън и брат близнак – Хънтър Йохансон, роден три минути след нея. Скарлет мечтае да бъде кинозвезда  от съвсем малка.

 

10 любопитни факта за Скарлет Йохансон >>

Актьорската ѝ кариера започва през 1994 с ролята на Лора Нелсън в „Север“ (1994).

Известна е с ролите си в „Изгубени в превода“, „Любовна песен за Боби Лонг“, „Момичето с перлената обица“, „Нани“, „Другата Болейн“. През 2000-те, Йохансон се превръща в поредната муза за Уди Алън и участва в няколко негови филма, сред които „Вики, Кристина, Барселона“.

Актьорите и актрисите, които могат да пеят >>

Ние сме сигурни, че на Скарлет й предстоят още много интересни ангажименти и купища празници.