Когато си говорим за мъже от екрана, които жените харесват, Мартен е един от първите, за които се сещаме. В месеца, посветен на дамите, те имаха шанса да зададат своите парещи въпроси на водещия, а ето и горещите му отговори:


Мартен, моят въпрос към теб е: Кое е нещото, което те впечатлява в една жена?

Стил и отношение. Една жена може да каже всичко само с начина, по който държи чашата с вино. Усмивката и очите.

Здравей, Мартен! Понеже имаш толкова много татуировки, би ми било интересно да ми кажеш дали всяка от тези рисунки има символика за теб, за да е на тялото ти или просто всеки път искаш следващия нов "аксесоар"?
Всяка е правена в момент, в който съм бил вдъхновен от нещо или за нещо. Затова са и в доста различни стилистики.

И понеже аз нямам татуировки (засега) - с какво можеш да сравниш болката от правенето й?
С нищо ! Опрат ли нещата до кокал, няма мърдане и болката е доста сериозна. Понякога съм си мислел, че не е възможно да ме заболи повече!

Колко точно са татуировките ти?
По-лесно ще ми е да кажа, че само левият ми крак е чист :)

Водещ, диджей, актьор – кое е следващото ти превъплъщение?
Стига толкова. Щастлив съм че се занимавам с музика и медии. Това искам да правя в моя живот. В това смятам, че съм добър и искам да се развивам.

Вярваш ли в съдбата?
По-скоро да :)

Имаш ли си вече фаворит за победител в "Гласът на България"?
Имам няколко фаворита и смятам, че с напредването на предаването ще става все по-интерсно, защото борбата ще е чудовищна.

Кой е любимият ти актьор?
Много любими, но винаги обичам да гледам Робърт Дауни Джуниър, Робин Уилямс, Джони Деп. Режисьори: Дейвид Финчър, Тим Бъртън.

Какво те усмихва?
Семейството ми ме усмихва най-много. Работата също ме усмихва, защото я обичам. Не на последно място - хубавата музика!

От началото на кариерата си Мартен непрекъснато приема нови и нови предизвикателства и не се страхува да влиза в различни роли. На 18 години се насочва към музикалната журналистика като радио водещ, води музикално предаване в спортна телевизия, работи по различни проекти в БНТ, а след това е водещ и музикален редактор в телевизия MM. Заедно с DJ Ilko (Tri O Five), реализира FUNK DA DISCO-единственият по рода си проект за фънк и диско музика, с който често гостува в най-големите и елитни клубове в България.

Освен усет към музиката, Мартен има и усет към хората – той се занимава с кастинг и издирване на нови лица за големия и малък екран в MediaPro Entertainment. Наскоро кино зрителите го видяха и като Марио във филма "Лора от сутрин до вечер”. В присъщия му непринуден стил и с много творческа енергия и чар Мартен реализира мечтата на живота си за професионална музикална кариера. Днес той е сред най-обичаните DJ, занимaващи се с Funk, Disco, Nu Disco, Boogie, Broken Beat, Deep House в България.

"Според мен от 90-те години насам, водещото в музикалния бизнес е не таланта, а визията. Форматът на "Гласът на България” ме плени с това, че ме връща към зората на съвременния музикален бизнес, когато ценното бе гласът и талантът! Очаквам с нетърпение концертите и обещавам, да предам на зрителите уникалността на шоуто така, както я усещам аз.”, коментира преди началото на живите концерти миналата година диджеят с пленителната усмивка и многото татуировки.

Мартен спечели сърцата на публиката и зрителите на bTV в ролята си на ко-водещ в първото издание на най-рейтинговото музикално шоу за 2011 г. – "Гласът на България”.

  • Отговаря... Иван Иванов
  • Разпитай... Тодор Дърлянов
  • Отговаря... Иво Аръков
  • Отговаря... Антоний Аргиров
  • Отговаря... Филип Аврамов
  • Отговаря... Никола Стоянов
  • Отговаря... Иван Тишев
  • Отговаря... Атанас Сребрев
  • Отговаря... Асен Блатечки
  • Отговаря... Тони Минасян


12 мъже – всяка седмица ще ви представяме по трима.
Оставяйте въпросите си като коментар под визитката на мъжа (мъжете), когото искате да попитате нещо.