Антоний Аргиров е роден на 1 декември 1979 г. Участва в редица постановки, както и в няколко филма, сред които и в сериала "Стъклен дом". Неотдавна той  повдигна завесата за ролята си в най-новия сериал на bTV - „Фамилията”. Там ще влезе в ролята на асистент на героя на Стефан Данаилов.

Героят му прилича на психопат и на моменти изглежда дори страховит. Антоний разкрива, че персонажът му ще се появява на неочаквани места и ще се окаже, че влияе на съдбата на влиятелното семейство по един много неочакван начин. Ето и неговите отговори на вашите въпроси:

Привет! Какви са спомените ти от работата ти с Брайън де Палма? И между ролите в киното (сериалите) и театъра, коя ти е любима и защо?
Както се досещаш, Браян де Палма го виждах от сто, двеста метра, защото той не контактуваше с никой от актьорите, поне не с българите, които бяхме там. Само с асистенти. Но пък... какво да кажа - Невероятен Режисьор! Класа! Всичко в работата с него говори, че става дума за Голямо кино.

Любима роля... ами... сложна работа. Защото всяка роля ми е носила много и толкова ми е отнела - изстрадвам си ги тези неща. Но мога да спомена някои, които са били превратни по някаквъв начин - Кардинала от „Лоренцачо“, Меркуцио, Дориан Грей, Джеймс от „Колекцията“, Калигула, Лейди Макбет, Еструго от „Великолепния рогоносец“, разбира се Коки и сега асистентът Андрей, който тепърва ще видите.

Много ми харесваше в ролята на Коки в „Стъклен дом”… Нищо, че беше малка. Ти коя роля си харесваш повече – тази в „Стъклен дом” или тази във „Фамилията”? Можеш ли да разкажеш повече за героя си в новия сериал? Ако не какъв е точно, то с какво те е предизвикала ролята и кое ти е било трудно при изпълнението й до момента? Желая ти успех!
Е това са много различни персонажи.:) Аз ги харесвам и двете роли, но като че ли си падам повече по ролята си във „Фамилията“. Аз съм си rock n roll момче и предпочитам крайни предизвикателства;). А този герой ....се надявам да ви изненадва. Поне такива са моите намерения. Иначе трудности има всеки път с всяка роля, но провокацията ми този път е докъде може да стигне един такъв персонаж, докъде бих могъл и аз да се потопя...A Challenge, you know? :)

Разпознаваш ли себе си в някой от героите, които си изиграл до сега? - За какво мечтаеш? - Има ли определена роля, която искаш да изиграеш? - Как релаксираш? - Имаш ли нещо като талисман, който носиш със себе си на всяко представление?
Определено се разпознавам в Дориан Грей. Не буквално разбира се, но естетиката, стила, страстта, предизвикателствата, любовта са водещи при мен.
Искам сега да изиграя Жан Батист Грьонуй или главния герой от „ Парфюмът“. Искам да реализирам също един мой сценарий, но за него по-натам, защото ще издам героя какъв е. Как релаксирам - много ми е трудно да го правя. Май като се забавлявам по нощите, ако това е релакс. Гледам много филми, чета, и пиша. Талисманът са ми приятелите и семейството! Но не ги нося с мен постоянно. Те са с мен, дори когато не сме заедно!

 

Къде се чувстваш по-добре – като филмов актьор или на сцената в театъра?
Много е различно усещането! Театърът и живият контакт, това да изкараш една роля наведнъж и да я преживееш за час, два е едно усещане много силно, изтощително и много приятно, особено когато и на публиката й е интересно това, което правиш. Киното е мечтата на моя живот! Възможностите, които предлага то са неограничени! Представяш ли си, ако имаш фантазия и попаднеш там какво може да стане?!:))))

Аз имам няколко въпроса към един от любимите си актьори. Ето ги и тях: 1. Кой е бил превратния момент в живота ти? 2. Какво се случва след като настъпи момента на славата? 3. Ходиш ли на театър за развлечение? Благодаря и успех :)
Може би още не е дошъл такъв момент, който да ме промени или да измени посоката, която следвам. Не казвам, че няма "Големи Срещи" в живота ми, даже са повече отколкото искам понякога, но си мисля, че ако имам дете някой ден, това би ме променило крайно.
За славата - не знам как да ти отговоря. Ако ме застигне ще кажа. Иначе ходя на театър като най-обикновен зрител. Опитвам се професионалното ми занимание да не ми разваля кефа.:)) Мерси за пожеланията!

Какво е чувството да си партнираш с актьор от ранга на Стефан Данаилов?И как ти понася ролята на психопат във „Фамилията”?
Да играеш със Стефан Данаилов е все едно да играеш с Марлон Брандо! Но те всички артисти са прекрасни в сериала. А ролята на психопат ми понася съвсем нормално. НАТФИЗ го завърших, играещ старнни персонажи, една част от които бяха психо (Калигула например). И досега в театъра имам възможност да се занимавам с такива характери на герои. Аз съм голям фен на Тим Бъртън...и се сещаш там какви персонажи има- шарени :)!

Здравей, Антоний! Интересно ми е, ако трябва да се опишеш с една дума, каква ще бъде тя?
Приятелите ми викат „ Лорда“...:)) Така че... иначе в кръга на шегата мога да се определя като Unchovecable :).

Здравейте! Първо искам да Ви поздравя за таланта и ролите Ви! Чела съм, че сте имал много бурни любови и на два пъти сте бил на крачка от брака. Какво ви прави впечатление в жените и с какво може да провокира интереса ви една дама?
Какво ли не би могло да провокира интереса ми към една жена?! От чувството за хумор, визия, интелект...безкраен е списъка. Ние мъжете сме лесни- Вие само трябва да се появите и готово...Енигматичността е ваш приоритет. И ако имах най- малка представа за рецептата в тази посока щях сигурно да съм Господар на света!:)

Здравей :) Пет звезден хотел или кемпер и бира или уиски? И още нещо - кой е любимият ти музикант или група? Каква музика слушаш?
Пет звезния хотел и уискито. ‘Am a Huge fan of Whiskey! А знаеш ли че думата Whiskey произлиза от ирланска дума „Иш кеба“, която значи Вода на Живота?;))) Представи си как обичам да си живея :). Музиката - Huge fan of Korn, DUB FX, Chase and Status, Gun’s N Roses, Cypress Hill, Nnecka, Aretha Franclin, и много класическа музика. Страшно ми харесва да слушам Soundtrack- ове.....
 

В месеца на жената LadyZone.bg (не за първи път) взема нещата в свои ръце. За целта обаче екипът ни се нуждае и от вашата помощ. Решили сме да потърсим отговорите, които винаги са ни вълнували, и то от мъже, които ни вълнуват не по-малко. И така, дами, всяка седмица в продължение на месец ще ви предлагаме по трима известни представители от силния пол, към които имате възможност да зададете въпроси. Бъдете смели и провокативни.

И така, питайте, те ще отговарят:

  • Отговаря... Иван Иванов
  • Разпитай... Тодор Дърлянов
  • Отговаря... Иво Аръков
  • Отговаря... Филип Аврамов
  • Отговаря... Никола Стоянов
  • Отговаря... Иван Тишев
  • Отговаря... Атанас Сребрев
  • Отговаря... Асен Блатечки
  • Отговаря... Тони Минасян
  • Отговаря... Мартен

 12 мъже – всяка седмица ще ви представяме по трима.

Оставяйте въпросите си като коментар под визитката на мъжа (мъжете), когото искате да попитате нещо.

Можете да се включите с въпрос към всеки един от тях.
В края на всяка седмица ще публикуваме интервюта с отговорите на вашите въпроси.

Най-интересните въпроси и най-смелите LadyZone репортери ги очакват изненади =)