Вълнуващо разследване със сериала „Незабравимо” от 26 юли, ексклузивно на voyo.bg.

Кое е толкова незабравимо на този сериал? Кари страда от изключително рядко медицинско състояние, което прави паметта й толкова безупречна, че всяко място, всеки разговор, всеки красив момент и всяка трагедия, случващи се около нея, остават запечатани в съзнанието й до най-малкия детайл. Това я прави перфектна за разрешаването на криминални мистерии, а случайна среща с бившия й приятел - детектив Ал Бърнс (Дилан Уолш), я провокира да се върне към полицейската работа и разследването на убийства.

Зад това решение се крие и още един мотив – неразкритото убийство на по-малката й сестра Рейчъл. Учудващо и за самата Кари, въпреки че е била свидетел на престъплението, и дори и при нейните феноменални способности, тя не може да си спомни ясно никакви детайли. Вземайки предвид неизяснените си чувства към Ал, Кари се присъединява към него и екипа му от находчиви детективи от нюйоркското полицейско управление с надеждата да успее да си спомни фактите покрай изчезването на Рейчъл.

Сценарият на сериала е базиран на интригуващия разказ на Джей Робърт Ленън „Помнещият” (The Rememberer). За изграждане образа на Кари, Попи Монтгомъри работи тясно с актрисата Марилу Хенърт, която страда от същото медицинско състояние на паметта в реалния живот. Хентър дори се появява с епизодична роля в „Незабравимо”.

Къде? От петък (26 юли) на онлайн платформата VOYO ще може да се гледа целият сезон 1 на сериала. Очаквайте и сезон 2 скоро!

В главните роли са също и Дилан Уолш, Джейн Къртин, Далас Робъртс, Кевин Ранкин, Майкъл Гастън и др.

Сериалът „Незабравимо” е съвместна продукция на Sony Television Studios и CBS Television Studios.