Невероятно изпълнение подготвя екипът на „Сладки избори” 2011- Националното турне на „Комиците”, „Столичани в повече”, Графа и “Акага”. Актьорът илюзионист Ненчо Илчев (в ролята на отец Григорий от сериала „Столичани в повече”) ще разреже актрисата Вили Марковска (в ролята на кметската дъщеря - Мария Чеканова в сериала). 

Младата актриса ще се осмели да влезе в специален сандък, a по-късно зрителите ще я видят на три части. Илюзията е нова в репертоара на Ненчо Илчев. Номерът е изключително опасен и рисков, един от най-сложните в света, наричан „Зиг- заг”. Подготовката за него изисква месеци. С подобен номер известният български илюзионист Лепас обикаля света през 50-те години.

Всички, които посетят турнето на „Комиците”, ще имат уникалната  възможност да си купят книгата „Магията на Ненчо” - с 23 разкрити фокуса - на промоционална цена. Любителите илюзионисти ще могат да се сдобият с ценното четиво само по време на концертите от турнето. 

Билетите за Националното турне „Сладки избори” 2011 на „Комиците” и „Столичани в повече” ще се продават от 1 август в специалните шатри на „Захарни заводи” в центъра на всеки град от турнето.