Започваме новата седмица с изключителни моменти от звездния микрокосмос. Преди броени дни стана ясно, че Кончита Вурст e узбрал тоалет от модната серия дамско облекло на българската изпълнителка - Галена, която проходи в модния браш преди броени сезони. Поп-фолк дивата сподели своето щастие в официалния си профил в Instagram, a ние имаме удоволствието да разпространим модната новина, с която се гордеем. 

Кристина Пименова е на десет годишна възраст и има (вече) два подписани договора с известни модни агенции отвъд океана. Това стана ясно в края на миналата седмица, когато собственикът на LA models и New York Models сподели радостта си от бъдещата им съвместна работа. 

А през това време, Анелия реши да промени визията на своята коса...

Докато Златка тренираше във фитнес залата. Пробвали ли сте това упражнение?

В интерес на истината, всяка една знаменитост има свои начин да се наслаждава на живота. Биляна Йотосква се отдаде на сладки удоволствия - при това диетични.

Междувременно Мария Илиева бе засечена в Канада в компанията на мистериозен мъж. Кой ли е той?

И докато другите спортуват и дегустират сладкарски деликатеси, Камелия се наслаждаваше на хубавото време, освободена от всякакъв грим и други аксесоари. Смеем да твърдим, че българската изпълнителка е истински красива жена - вижте я. Сияе.

Седмичният обзор на звездни моменти в Instagram не би бил същият без Николета Лозанова, която преди 4 дни, публикува изключително сексапилна снимка в официалния си профил. Дами, да взимаме ли пример от нея, за това как да се излежаваме вкъщи?

Ето как и Симона Загорова, дъщеря на поп-фолк певицата - Глория, пожелава лека нощ на своите последователи. Бавно, но красиво.

Завършваме с кадър отвъд океана. Тази неделя, Лейди Гала направим изключително изпълнение по време на финала на сезона в Националната футболна лига на САЩ т.нар. Супербоул, облечена в елегантен дамски костюм GUCCI, обсипан с пайети.