Те бяха едни от красивите и известни жени преди години. Днес обаче не се появяват на екран, а работата и животът им са коренно различни. Вижте къде са, как изглеждат и какво правят в момента Свилена от супершоу "Невада", Ани от "Антибиотика" и Галя от балет "Сатен".

Свилена – от супершоу „Невада"

Усмивката на най-малкото от момичетата на късмета, днес е майка на 5 деца. С първия си мъж има 2 деца – Саймън и Нора, които след раздялата им, остават при баща си – немски продуцент, в Лос Анджелис. Днес тя живее с децата си (3 – Алек, Ян и Кан) и своя нов партньор в Павел баня, където водят живот, близък до природата. Заедно отглеждат много плодове и зеленчуци, произвеждат пестил от малини, сладка, конфитюр. Имението им се нарича Имението на щастливите коне и отглеждат животните си посредством холистичните и нови естествени практики.



Ани от „Антибиотика”

На 15 февруари 1998 г. се роди дамското трио „Антибиотика” и доста бързо завладя музикалния ефир. През 2007 г., парчето „Аз дишам с теб” сложи край на този проект и това е последният път, когато Ани от „Антибиотика” се качва на сцена, за да пее. Днес брюнетката има 3 деца и споделя любовта си към здравословния начин на живот в своя автостак книга. При първата си бременност тя сваля за 42 дена около 20 кг. Към момента обаче е твърдо против диетите и предпочита да живее разумно, да ограничава апетита си и да спортува. Пътува до Турция, за да си купува ориз, булгур, чия и други зърнени храни, защото е сигурна, че от там те не са ГМО. Почти не яде хляб, както тя, така и цялото й семейство.


Галя от „Сатен”

Галя от „Сатен” днес е просто Галя Христова. Дългата и тъмна коса е руса. След като слезе от сцената като ръководител на балет „Сатен” в шоуто на Слави Трифонов, тя се отдалечи от камерите и светската суета. Работи като хореограф на балет, който през лятото работи основно на морето. Занимава се и с мода и има свой собствен бранд. Съпругът на Галя се казва Смилен и заедно имат дъщеря Карина (8 г.). Дрескод на морската сватба на Галя е – боси. Така приистигат всички гости на тържеството им.

Снимка: Facebook