"Искам да продължавам да играя роли, които са различни и ме предизвикват", споделя актрисата. Последното й превъплъщение е в ролята на младата и красива писателка Едит Кушинг от "Пурпурният връх", чиято премиера се случи на 14 октовмри. Във филма австралийката е с дълга, руса коса, с обем и романтични къдрици, за които всяка жена може само да мечтае. Всъщност, нейната собствена коса в момента е изключително къса. 

Това не е първият път, в който актрисата има изключително къса коса, а в лента е с много дълга. Предишното й хитово появяване на големия екран беше в "Алиса в Страната на чудесата". По това време тя отново бе подстригала косата си изключително късо, докато Алиса дефилираше с красива, дълга, тъмнокестенява грива.


Снимка: Getty Images

Може би точно по тази причина не сме учудени, когато Миа споделя – "Обичам анонимността си. Когато съм сред хора, те често не ме разпознават".

Ето така е изглеждала актрисата през 2007 година, а така изглежда днес.



Австралийката колекционира множество снимки от мейкинга на всеки филм, в който участва. Това й напомня за есенцията на образа и за времето, в което е живяла с него.

Разгледайте галерията, за да видеите как се е променяла тя във времето.