До най-приказната сватба на годината остават по-малко от 100 дни, а до момента единствените подробности, които бяха известни, бяха датата и мястото – 19 май 2018 година, параклиса "Сейнт Джордж" в Замъка Уиндзор. За всички, които очакват събитието и има голяма вероятност да са там на 19 май, от двореца Кенсингтън оповестиха още интересни факти за предстоящата венчавка.

Снимка: Alexi Lubomirski/Getty Images

 

След като си кажат „да“, принц Хари и Меган Маркъл ще направят обиколка с карета по улиците на Уиндзор, за да могат да помахат на всички, които искат да ги поздравят и видят. През 2011 година същото направиха принц Уилям и Кейт Мидълтън, и това определено беше най-вълнуващата част от тяхната сватба.

Един от най-забележителните моменти от сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям беше именно обиколката с карета из улиците на Лондон.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В случай, че наистина планувате да бъдете в Лондон на 19 май, официалните часове от разписанието, също са известни. Венчавката ще започне в 12 часа на обяд местно време, а час по-късно Меган и Хари ще тръгнат на обиколка с карета.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби ще венчае двамата, а цялата церемония ще бъде водена от декана на Уиндзор Дейвид Конър.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Все още не е известно дали поканите за големия ден вече са изпратени, както и колко точно ще е броят на гостите, но по официални данни параклисът "Сейнт Джордж" побира 800 души. Най-големите щастливци на сватбата ще имат удоволствието да присъстват на специален прием, който ще започне след обиколката на младоженците по улиците на Лондон. По-късно следобед ще има още един прием, който ще даде бащата на принц Хари – принц Чарлс.

Снимка: Alexi Lubomirski/Getty Images

Вече нямаме търпение да видим роклята, прическата, грима на Меган, както и цялата помпозност на грандиозното събитие, а вие?