Решихме да чуем мнението на Марлен Фавела за "Зоро".

Марлен, как започна да се занимаваш с теленовели?
Започнах да се снимам първо в телевизионни реклами. Пет години правех само реклами, докато един ден ми се обадиха за кастинг за телевизионна програма. Наеха ме за водеща в родината ми Мексико. След това ми дадоха роля в теленовелата "Натрапницата".

В България излъчиха сериала "Срещу вълните на живота". Какви са впечатленията ти от тази теленовела?
Това е първата теленовела, в която имам главната женска роля в родината ми. Преди това съм изпълнявала главни роли, но само извън Мексико. Със Себастиан @ * (Рули) беше много приятно да се работи. Той е изключителен човек. Много хубава новела, това мога да кажа.

А какво ще ни разкажеш за "Зоро"?
Суперщастлива съм, че имах възможността да се снимам в най-скъпата теленовела, правена някога! "Зоро" е невероятен сериал. Не зная дали си гледала игралния филм с Антонио Бандерас, но сериалът е страхотен. Героят на Кристиан е уникален, моята героиня също е очарователна. Историята е завладяваща. Съчетава мелодрама, екшън, авантюра.

Прилича ли Есмералда на Марлен?
В известен смисъл имаме общи черти. Мисля, че във всяка моя героиня има част и от мен самата.

Как би се самоопределила с една дума?
Най-точното описание за мен е постоянството. Когато поискам нещо, го постигам!

Имаш ли приятели в артистичните среди?
Разбира се! Дори в момента съм заобиколена от много приятели. Моите приятелства не съществуват, докато продължават снимките на даден сериал. Те са за цял живот.

За какво мечтаеш?
Да постигна успех! Но не успех в смисъл на слава, а личен успех. Искам да се реализирам като жена и като актриса. Преди да дойда в Колумбия, се снимах в първия си филм в Холивуд. Надявам се да имам успех и занапред.

Какво е любовта за теб?
Всичко! Нямаш ли любов, нямаш нищо.

С кого би искала да работиш отново?
Уаооо, с всички, с които съм работила! С режисьора на "Дива котка", с актьорите, с които съм се снимала. Няма актьор, за когото да кажа: "Не искам да се снимам отново с него!" Винаги взимам най-доброто от колегите си и се уча от тях.

Какви са недостатъците и положителните страни на Марлен?
Недостатъци дал Господ! Пуша, не мога да спя спокойно, защото непрекъснато имам нови идеи в главата. Още преди да съм приключила с един проект, мисля за друг и така. А положителните ми черти са: искреност, чувствителност, работливост.

И накрая един поздрав за българските ти приятели.
Хиляди целувки за всички в България! Чета форумите с огромно удоволствие! Благодаря за подкрепата!!!

* @ - символът е част от играта на LadyZone и издателство "Егмонт България"