Марая Кери беше рожденичка вчера. Талантливата изпълнителка навърши 48 години и реши да прекара деня с двете си деца не къде да е, а в Дисниленд. Певицата е известна с това, че мрази рождените си дни. Може би това е и причината тя да го посвети не на себе си, а на близнаците си - Марокан и Монро.

Разглеждайки снимките от забавния ден, който са имали звездната майка и двете й деца, не можем да останем равнодушни към един от фотосите. На него Марая Кери бута детска количка, в която е седнала дъщеря й Монро. До тук нищо смущаващо, освен че детето изглежда мааалко големичко за детска количка. Проверявайки рождената дата на близнаците обаче, установихме, че в началото на май месец тази година те ще навършат 7 години.


Снимка: MEGA

Напълно осъзнаваме, че да отгледаш близнаци не е най-лесното нещо на света, още повече когато с бащата на децата ти сте разведени (през 2014 г. Кери и съпругът й Ник Кенън се разведоха след 6 години брак), но от друга страна на Марокан и Монро им предстои тръгване на училище съвсем скоро...

Снимка: Getty Images/Guliver Photos



Тази снимка определено ни даде огромна тема за размисъл! Затова искаме да разберем вашето мнение по въпроса:

До каква възраст смятате, че е правилно детето да се вози в детска количка?