Много вода, малко рициново масло и плодове и зеленчуци върху кожата на лицето - това са част от тайните за красота на актрисата от "Столичани в повече:" Виолета Марковска. Останалите може да прочетете в интервюто.

Какви са твоите тайни за разкрасяване?
За мен е много важно да се грижа добре за кожата си; да я почиствам, хидратирам, овлажнявам и глезя през цялото време. Имам няколко тайни за разкрасяване, които поддържат моята естествена красота, за да изглеждам винаги добре.

Вили Марковска - руса на бала си>>

Кое е най-важното за теб в поддържането на кожата на лицето?
Винаги почиствам лицето си и частта около очите и очния контур. Добре изглеждащата кожа е чистата кожа, за която се полагат грижи. Това е първата и най-важна стъпка за добре изглеждаща и красива кожа.

 

Хидратираш ли кожата си на лицето?
След като си почистя кожата, задължително я хидратирам. Добре хидратираната и освежена кожа сияе и прави жената да изглежда красива. Аз използвам продукти на естествена основа, с повече естествени съставки. Голяма моя тайна е, че си слагам рициново масло около очите и очния контур. То помага срещу появата на бръчки „пачи крак“. Много е ефикасно.

10 тайни за красотата на Адриана Лима>>

А друга тайна за разкрасяване имаш ли?
Друга моя тайна за красота е какъвто плод или зеленчук ям, след това си го слагам на лицето. Резултати те са невероятни. По този начин подхранвам кожа си с витамини директно.

 

Хидратираш ли кожата и на тялото си?
Аз пия много вода, за да хидратирам кожата на цялото си тяло. Водата винаги ме поддържа в добра форма.

Тайните за красота на Фрида Пинто>>

Хидратираш ли скалпа на главата си? Важно ли е за теб склапът да е хидратиран?
Хидратираният скалп е в основата на красивата коса от корена до върха. Харесвам продуктите на head&shoulders Moisturizing scalp care. Тази нова серия от 3 лесни стъпки за използване вкъщи хидратират косата и скалпа ми едновременно като разпределят влагата равномерно в основата си.