Модната дизайнерка с гръцки произход представи своята нова колекция пролет-лято 2016 по време на седмицата на модата в Лондон. Талантливата Мери отново доказа, че модата е много повече от облекла, обувки и аксесоари – тя е блясъкът, който проблясва с всеки следващ сезон в дамския гардероб.

Beauty редакторът на сп. VOGUE представи нова тенденция при маникюра в официалния Instagram профил на изданието. Истински цветен разкош.

Една от големите български музикални изпълнителки сподели колко много обича лондонската закуска, но не коя й да е... а тази, приготвена от нейните приятели – Калина и Душан. Факт, всяко ястие, приготвено с любов е незаменимо.

Говорейки за кулинария, миналата седмица, Парис Хилтън сподели кадър от вкусната вечеринка, която бе организирала за своя любим – мексикански нискокалорични деликатеси! Питаме се дали мъжете харесват този начин на готвене?

От своя страна, Шакира, която наскоро стана майка, е на съвсем друга вълна – детски играчки. Известната изпълнителка препоръчва Кира, интерактивна играчка за новородени от Fisherprice.

Не подозирахме, че Кара Делевин се вълнува от астрономически явления. Миналата седмица в своя Instagram профил, топмоделът публикува късометражно филмче, представящо кърваво-червената луна. Пълно лунно затъмнение, което се състоя на 27 септември.

Миналата седмица една от най-красивите, популярни и талантливи жени на света отпразнува своя рожден ден. Моника Белучи е неповторима и ни е трудно да повярваме, че навърши 51 години.

Наоми Кембъл ни спря дъха, облечена в модел на Atelier Versace.

За Марина Гергова е все още лято. Докато сладко ближе своя сладолед в компанията на близки приятели в Ибиса, ни благородно й завиждаме в София.

Миналата седмица стана ясно, че най-модният софийски Мол организира впечатляващо изложение, имащо за цел да представи най-големите обитатели на планетата, някога живели на земята – динозаврите. Междувременно beauty специалистите на търговския обект изтъкнаха тенденциите при грима за тази есен. Цветове, фантазия и много, много красота ни очаква през студения сезон.