През последните няколко месеца слуховете не спират да нарастват около хипотетичната трета бременност на Херцогинята на Кеймбридж. След като сп. Life & Style намекна за това преди края на 2015 година, сега таблоидът OK! публикува информация, която бил получил от близки на кралското семейство. 

Говори се, че Кейт била изпратила снимка от ехографа на Уилиам, на което той реагирал: "Какво! Това шега ли е?" На което тя отговорила: "Бременната съм в 12-та седмица."

В интерес на истината кралската двойка винаги е искала да има голямо семейство. Самата Кейл е споделяла, че иска четири деца преди 36-я си рожден ден. 

Въпреки че от двореца все още мълчат за трета бременност, скоро след това, Уилям се изпуснал пред приятели: "Чудесна изненада", казал той и добавил, че съпругата му е много добра майка.

"Бебето ще се роди в края на април, началото на май, така че до Нова година ще започне да й личи. Тя знае, че медиите сега ще я преследват, затова иска да отиде на почивка с родителите си", казва още източникът.

Като се замислим информацията не звучи толкова налудничава. Ако трябва да спекулираме по темата, спокойно можем да кажем, че е заинтригуващо внезапното тръгване на ясла на Принц Джордж и позата на Кейт на семейната снимка, осъществена в началото на 2016 г. - на кадъра, коремът й е добре скрит от първите и две деца - Принц Джордж и Принцеса Шарлот.