Кара Делевин е супермодел и едно от най-актуалните лица в съвременната мода, което автоматично я превръща в една от популярните красавици, на които милиони момичета по света мечтаят да приличат.

Оливия Снимка: Olivia Herdt/Instagram
Снимка: nasa.gov

Късметът обаче се е стоварил природно върху 14-годишен модел от Уругвай – Оливия Херт (Olivia Herdt), която, както се казва, е "одрала кожата" на световноизвестната си колега.

Наскоро профилът на младата моделка в Instagram бе забелязан от медиите и двойничката на Кара набързо увеличи последователите си от 7000 на над 21 000. В социалната мрежа, освен свои снимки, Оливия споделя и много снимки на своя идол с надеждата Кара да я последва или "поне да хареса" някой кадър.

Кара (л) и Оливия (д) - колажът е дело на младата двойничка Снимка: Olivia Herdt/Instagram
Снимка: nasa.gov



Приликата между двете красавици е поразителна! Признаваме, че без чужда помощ сме загубени в тази почти еднаквост. Младата двойничка на ексцентричната госпожица Делевин дори е усвоила характерните за нея щури физиономии.

Оливия Снимка: Olivia Herdt/Instagram



Дали Оливия ще успее да заслужи славата на Кара или ще се ограничи само с таланта на "двойник на известна личност", предстои да разберем.