В навечерието на 70-тата годишнина от рождението на най-известния български поп певец Емил Димитров и пет години след неговата смърт журналистът Георги Тошев и режисьорът Станислав Тодоров – Роги се опитаха да открият истината за живота на легендата. Филмът им “Само един живот” ще бъде излъчен тази неделя, 19 декември, от 12.00 часа  в поредицата “НепознатиТЕ” по bTV.

От единствения син на естрадния изпълнител - Емил Димитров-младши и внука му Мартин Димитров, зрителите ще научат какво остави певецът на близките си.  Ще бъдат показани неизлъчвани досега кадри от личния архив на семейството, както и интервюта с хора, които са били до звездата през различни периоди от живота му.

Забравен ли е Емил Димитров, как преминават последните му години след като е покосен от инсулт - това са само част от въпросите, чийто отговори търси екипът на “НепознатиТЕ“. И още: истината за неговия личен живот, лъжите, тиражирани в медиите, успехът във Франция и приятелствата със звезди като Далида, Шарл Азнавур и Адриано Челентано

Пред камерата застават Богдана Карадочева, Христо Куртев, Йордан Георгиев, Анелия и Константин Каранови. Те само част от близките до Емил Димитров хора, които ще разкажат повече за характера и таланта му.