Мексиканската актриса Анжелик Бойер (която, както подсказва името й, е родена във Франция) скандализира зрителите с връзката си с продуцента Хосе Алберто Кастро. Причината – той е роден през 1963 година, докато Анжелик е само на 24 години. Сега. А когато официално обявяват връзката си, тя е едва 21-годишна. Семейството на актрисата не е доволно от отношенията й с Хосе Алберто. Но тя не се интересува от мнението им. Нещо повече, почти всеки ден публикува снимки в социалната мрежа, на които прегръща или целува любимия си. „Хосе Алберто е любовта на живота ми. Обожавам го”, коментира Анжелик.



Според злите езици в Мексико, Анжелик е с Хосе Алберто, защото така той й дава възможности за нови главни роли в теленовели. Самият Хосе Алберто е разведен. Бившата му жена е настоящата първа дама на Мексико – Анхелика Ривера, с която имат три дъщери. Хосе Алберто е брат на известната актриса Вероника Кастро.



И все пак, когато една връзка продължава повече от три години, дори най-злонамерените коментатори започват да се питат дали това не е истинска любов. Вие как смятате?