Ето, това се нарича "тиква със стил". Как ли ще приготви световноизвестният топ модел – Джиджи Хадид, своя фенер повод Вси Светии. Предположения?

Американската актриса се е потопила в страшния свят на една тъмна, тъмна гора. Добър начин да се настрои за предстоящия празник „Вси Светии”.

Лили Олдридж прави всичко възможно, за да оrганизира подобаващо любимия празник на своята дъщеря – Дикси. В очите на три годишната сладурана, Вси Светии е повод за забавления и сладки моменти.

Гуен Стефани също развива своята фантазия, за да осигури най-оригиналните и красиви костюми за своите деца.

От своя страна, изпълнителката Марая Кери се възползва от хубавото есенно време, за да се зареди с енергия за предстоящия празник, за който е добре да бъде в добра форма, така че да зарадва максимално много деца. В противен случай, че й нагряват някоя страшна шега.

Ангелите на Victoria’s Secret със сигурност умеят изкуството да съблазняват дори поводът да е "Вси Светии". Жасмин Тукс изглежда чудесно в ролята на непокорна балерина. Не мислите ли?

Кара Делевин залага на минимализма и изтънчения стил с елегантна маска от дантела, която превъзходно допълва нейната дарк визия.

Имаме гости от тъмната страна! Нека силата да бъде с нас!

Докато повечето хора по света се стараят да изглеждат страховито на Вси Светии, австралийската актриса - Наоми Уатс, предпочита да изглежда "невинно" маскирана като мим.

Запазихме най-доброто за финал. Лейди Гага, която през последните няколко седмици е на първа страница на повечето звездни издания за ролята й в пети сезон на American Horror Story, изглежда смущаващо добре с този грим – идеален за маскировка повод Вси Светии. Ако още сте на търсене на идеи, това е един ниско бюджетен вариант, който гарантира 100% wow ефект.