Финалните епизоди на "Лозата" ще бъдат достъпни ексклузивно на voyo.bg от 23 ноември.


Научихме, че актрисата Леона Парамински, наричана хърватската Шарън Стоун от медиите в родината си, е избрала Карибите, за да се врече във вечна вярност. Тя се омъжи за приятеля си Тин Комлиенович. На събитието не присъстваха нито близки, нито приятели на двамата.


Леона е сред 100-те най-сексапилни жени в Хърватия. Известна е с ролите си в игралното кино. Често се превъплъщава в образа на фатална жена. Признава, че именно такива жени биха помогнали на родината й. „Няма нищо лошо да си жена със силен характер. Самата аз съм такава. Мисля, че ако има повече такива жени, нещата ще се развиват по-добре за всички”, категорична е Леона.



Красавицата, родена на 22 август 1979 година, често се появява на кориците на известни списания в родината си. Към славата я изстрелва филмът „Зима в Рио”, който й носи много признания и награди.


В момента Леона се е посветила изцяло на ролята на омъжена жена. „Само някои път в живота си човек усеща, че живее точно така, както би му се искало. За мен този момент настъпи. Аз чувствам, че всичко си идва на мястото”, казва актрисата.
 

Ако искате да гледате хърватския сериал "Лозата", възползвайте се от промоцията за 7-дневно безплатно тестване на платформата voyo.bg