Новата татуировка на Мис Рири изобразява числото 1988, което символизира годината й на раждане.

Рикардо Тиши, aртистичен директор на модна къща GIVENCHY, оценява естествената женственост и красота. В тази връзка, той е един от големите фенове на кралицата на поп музиката – Мадона. Миналата седмица италианският творец отправи своите най-добри пожелания повод рождения ден на световноизвестната изпълнителка – с много любов и уважение.

На официалния Instagram профил на бранджелина се натъкваме на ключов кадър от най-новия филм, в който двамата актьори участват – „Край морето”.

Ким Кардашиян (почти) ни изненада със свой гол кадър, публикуван в профила й в Instagram. Към него звездата споделя факти, свързани с нейната текуща бременност.

Любимият фотограф на всички български звезди – Костадин Кръстев (Коко) ни зарадва с изключително позитивен колаж от снимки заедно с очарователната Диляна Попова.

Selfie-то на Мария Силвестър и нейния син е просто уникално! Красиви са, не мислите ли?

Миналата седмица американският бранд за дамско бельо – Victoria’s Secret представи в Instagram най-новата гама beauty продукти.

Парис Хилтън пътува със стил. Независимо от дестинацията, световноизвестната наследниците на семейство Хилтън лети като истинска съвременна кралица. Миналата седмица тя сподели момент от полета й – посока - Ибиса.

Дженифър Анистън използва социалната мрежа, за да благодари на своите многобройни фенове за тяхната подкрепа и любов. Американската актриса има 198k последователи в Instagram.

Ема Уотсън, която ще се превъплъти в ролята на Бела в игралната версия на анимацията "Красавицата и Звярът" на Disney, сподели първото selfie на продуцентския екип в Instagram.