Популярният телевизионен водещ Део има син. Ето какво написа щастливият татко във Facebook: "С моята другарка Мариана си имаме момченце-Борислав, да ни е жив и здрав.Благодарим от сърце на прекрасния екип на САГБАЛ Др.Щерев. Целувки. Правете любов, бандаааааа!!!!:))))"

Профилът на Деян Славчев-Део в социалната мрежа се следи от над 18 000 души, а прекрасната новина вече има над 4000 лайка. Део и Мариана Станчева са двойка от две години и половина.

 

Актрисата Нина Добрев, прочула се с участието си в сериала "Дневниците на вампира, излиза със сина Клинт Истууд – Скот. Светските хроникьори са забелязали двамата да „флиртуват” и да се държат „като много близки” по време на фестивала Coachella. Все пак изданията уточняват, че засега няма доказателства за сериозна връзка между 27-годишната актриса и 30-годишния Скот, който ще замести Пол Уокър в "Бързи и яростни 8".

През февруари Нина се раздели с актьора Остин Стоуел ("Мостът на шпионите") с традиционното за хората в този бранш обяснение, че са твърде ангажирани с работата и нямат време за срещи.

 

 

 

 

 

Принц Уилям и принц Хари посетиха снимачната площадка на "Междузвездни войни" в Pinewood Studios, югозападна Англия. Те се срещнаха с актьорите Дейзи Ридли, Марк Хамил и Джон Бойега, биха се със светлинни мечове и се прегърнаха с Чубака.

Премиерата на осмия епизод от поредицата е планирана за края на 2017 г.