Бионсе е на корицата на излизащия днес нов брой на списание Elle. Изявата е част от промотирането на новата й линия фитнес облекло.

В интервю за списанието звездата говори за постоянното напрежение да бъдеш перфектен и за желанието й фокусът на това вглеждане да се промени. "Трябва да се грижим за телата си, както и да внимаваме с какво се храним. Също така ние, жените, трябва да обръщаме внимание за менталното си здраве, да отделяме време за себе си, без да чувстваме вина за това" – споделя певицата.

Откровението на световноизвестната звезда ни навява на мисълта, че тя е жена като всички нас. Чувствителна, истинска и загрижена за своето здраве. Тя е професионалист, майка, съпруга, дъщеря и... дама. Жена, която ежедневно полага грижи, за да бъде в добра форма. Кой освен нас самите? Казаното от R&B изпълнителката ни напомня едно основно правило за живота - това, че ние сме архитектите на своя живот. От нас зависи дали ще бъдем здрави, успешни, креативни и т.н. Ние сме най-важните, тъй като ако не сме във форма, няма да можем да осъществяваме мечтите си и да изграждаме живота, за който мечтаем.