Една от най-сексапилните българки се присъединява към отбора на известните участници във втория сезон на риалити шоуто “Фермата”. 25-годишната красавица, носителка на титлата Плеймейт за 2015 година, ще замени модните подиуми и музикални сцени с изолирания живот в близост до земята.

“Аз съм мъжко момиче. Не капризнича и селският живот не ми е чужд. Като малка прекарвах летата при баба и дядо, и съм им помагала в много неща, като сушене на сено, копаене на картофи, доене на крави и т.н. Затова и нямам никакви страхове относно участието си във Фермата, обмислила съм решението си”, призна Ася, която избра “Фермата” пред няколко други предложения от риалити формати.

“Една от причините да участвам във Фермата, е че искам да покажа, че не всички красиви и известни жени са „кифли“, които мислят само за грим и нощен живот. Аз съм патриот, обичам и уважавам български традиции и възможността да прекарам време в изучаването и практикуването им е истинско щастие за мен”, допълва Ася.

Няколко дни преди да влезе във “Фермата”, Ася ще замине за Америка. Там тя ще бъде специален гост на партито на създателя на „Плейбой” Хю Хефнър. Събитието е озаглавено „Сън в лятна нощ” и ще се проведе в прословутото му имение в Ел Ей. За първи път победителката от България ще посети Playboy Mansion в Лос Анджелис за легендарното Playboy Midsummer Night's Dream Party.