Макар и сингълът от новия албум на Адел да видя бял свят съвсем наскоро, това не му попречи да счупи всякакви рекорди. Очакваме същото да се случи и с новия албум на британската изпълнителка, озаглавен „25”, който ще излезе по-късно този месец.

Докато го чакаме обаче, предлагаме ви да видите какво сподели звездата пред списание Rolling Stone, за което позира за корица. В интервю за изданието Адел сподели мнението си за успеха, майчинството, сексизма и други. Вижте сами.

Брутанската певица призна, че противно на слуховете не мрази славата. Но се страхува от нея. Ставайки свидетел на съдбата на Ейми Уайнхаус, няма как да не се замислим за това какво може да причини известността на всеки един от нас.

За приятеля си, Саймън Конецки, казва, че я подкрепя на сто процента, което само доказва, че е истински мъж – по никакъв начин не се чувства застрашен от това колко е успешна в това, което прави за разлика от миналата ѝ връзка.

За сина си, Анджело, Адел споделя, че я кара да бъде по-добър човек. Макар и преди време да се е съмнявала, че ще успее да съчетае успешната си кариера със създаването на семейство, певицата заявява, че „Бременността се случи в точния момент.

Естествено, Адел има мнение и за феминизма. „Вярвам, че всеки трябва да получава еднакво отношение, без значение от пола или цвета на кожата му.