Някои ще ходят на почивка, а други – ще бачкат. Разбери от кои си ти – от първите или вторите. Пък може и първо да поработиш и после заслужено да почиваш...

Овен
Овните да отидат на почивка с компанията, за да забравят малко за хаотичния си професионален живот. Насладете се на природните красоти и забележителности.


Телец
Насладете се на няколко кратки почивки край морето, езеро или река. Изживейте романтичната любов, която ви очаква това лято.

Близнаци
Каквото и да правите това лято, правете го или с любимия, или в компанията на повече хора. Ако ви е писнало от настоящата работа, сега е времето да си намерите нова.

Рак
Насладете се на положителното внимание, което ще получавате от приятели и колеги и позволете на творческото ви мислене и креативност наистина да изгреят.

Лъв
Починете си. Препоръчително е да го направите сами, за да може да се вглъбите в своя духовен свят. Това ще ви освежи и зареди.


Дева
За девите това лято е времето, в което да се посветят на кариерата, ако имат подобни планове. Ако си търсят нова работа – да побързат.

Везни
Везните да отложат лятната почивка за през зимата, защото ги очаква дългоочакван шанс за напредък в кариерата.

Скорпион
Планувайте пътуване до дестинации и градове, в които никога не сте били и любовта сама ще ви намери.


Стрелец
Докарайте си допълнителни доходи чрез странична работа. Това ще ви осигури мечтаната лятна отпуска или пътуване.

Козирог
Текущата ви връзка наистина процъфтява, така че това от това лято няма какво повече да искате. А, да – идете на море с половинката, за да й се насладите.

Водолей
Насладете се на работата, а почивката ще си дойде от само себе си. Започнете диетата, която планувате от толкова дълго, както и тренировките – ще се преродите.


Риби
Рибите ще плуват в любовта и творчеството, както винаги. Ако ви се налага да поемете нов проект в работата – не се замисляйте.