бележкаЛъчезарни, стилни и оригинални – такива искате да бъдете и да се чувствате в лейди зоната. Това показва обобщението на анкетите тази седмица, като цели 44.14% от вас са дали категоричен отговор на въпроса „Какво трябва да има в една лейди зона?”-  естествено, че красота. Други 22.02 на сто желаят да бъдат съветвани от хора, вещи в своята област – специалисти, които да им казват кое е добро и кое не е, за да изглеждат още по-перфектно. 11.53% от вас не са пропуснали да отбележат, че лейди кътчето трябва да е място, където да разпускат – с различни забавления и игри, предназначени за свободното време. Приятелство, подкрепа и съчувствие търсят 10.68%, диети, които наистина са ефикасни искат 6.5% от гласувалите, а сплетните, клюките и папарашките снимки остават в дъното на желанията ви – едва 2.86 на сто. И не на последно място сте посочили вкусните нещица за хапване и пийване – че накъде без тях.

бележкаИ след като още сме на темата за красотата, няма как да не споменем и какво ни доверихте чрез анкетата „Как поддържате тена си след плаж?”. Малко под 40 на сто от читателките ни дали своя глас са заявили, че нямат специална тайна, с която поддържат дълго загара си – просто не използват нищо. 36.33% пък използват хидратиращ лосион, с който предотвратяват досадното белене на кожата. Проблем при поддръжката на тена има почти 9% от читателките, според които каквото и да правят той изчезва доста бързо. 8% от вас използват специални кремове и емулсии, съдържащи витамини, подхранващи кожата, както и бронзови частици за допълнителен по-силен ефект. Едва 6 на сто се възползват от актуалните на пазара продукти за удължаване на тена.

бележкаИ в духа на натуралните неща и тези, които се случват от само себе си, ви съобщаваме категоричните цифри от анкетата ни, в която ви попитахме: „Какво бихте направили, за да свалите един мъж?” – нищо – такъв отговор са заявили цели 64.11% от жените. За да завоюват сърцето на любимия 16 на сто от вас са готови на компромиси с ценностите и разбиранията си, но само някои от тях. 10.05% ще се жертват и ще гледат футбол и ще ходят с половинката си на риболов само, за да му угодят. Браво на тези малко на 6% ентусиазирани наши читателки, които са готови на всичко за любимия. На радикална промяна във външния вид заради мъж биха се навили едва 2.55% от участвалите в анкетата.

бележкаИ от темата за мъжете прескачаме в една малко по-непозната за жените зона – спортната, за да разберем какви са предпочитанията ви. И както можете да се досетите в резултатите няма нищо учудващо: жените си падат по красивите спортове – това категорично са заявили 32.68 на сто от вас, които харесват художествената гимнастика, синхронното плуване и ездата. Следват ги феновете на волейбола – 22.19%, тези на гребане с лъжица – 10.79 на сто и да не забравяме за Цар Футбол, за който са гласували 9.6% от нашите читателки. В дъното остават зимните и силови спортове.

 

И накрая - сигурни сме, че нямате търпение да разберете какви са новите ни анкети. Затова няма да ви занимаваме повече. Ето ги:

Ставате ли лесно сутрин?

От колко време сте заедно?

Излизате ли навън без грим?

Коя е най-ефикасната диета, която сте спазвали някога?