Кортни Кокс сподели снимка от последната вечеря на актьорите от "Приятели" заедно. Срещата е точно преди да заснемат последната серия през 2004 година. Финалът е заснет през януари 2004 г., и е излъчен след 4 месеца. 

„Тайната вечеря“ - така Кортни Кокс е нарекла тази снимка.

Това е втора снимка, която актрисата споделя от периода на снимане на сериала "Приятели". През май актрисата постна кадър , на който са всички главни актьори, по време на самолетното си пътуване към Лас Вегас, когато се очаква да бъде показана първата серия. „Шестимата отидохме във Вегас и никой още не знаеше, че сме F.R.I.E.N.D.S". На снимката е тя, заедно с Дженифър Анистън, Мат Ле Блан, Матю Пери, Дейвид Шуймър и Лиза Кудроу.

Въпреки че изминаха 26 години от първия епизод на "Приятели", директорът на HBO Maкс Кевин Рейли заяви, че все още няма достатъчно интерес, за да даде зелена светлина за нов подобен проект. 

Припомняме, че Дженифър Анистът постави рекорд по най-бързо набиране на последователи в Инстаграм, когато през октомври 2019 г. сподели снимка на всички от приятели. Само за час Анистън успя да събере повече от 115 хиляди последователи.