Той е най-горещият мъж отвъд Океана в момента. Това е новият супер герой.  Той е Капитан Америка! Извинете ни за екзалтирания тон, сега ще обясним.  Многократно избирания за най-сексапилен мъж на годината Крис Евънс ще се превъплати в ролята на комиксовия герой Капитан Америка на големия екран.

Както можете да се досетите изглеждащият като ангел капитан ще наказва и разпердушинва лошите.

29-годишният Евънс, който е известен от фантастичния трилър „Фантастичната четворка” играе ролята на слабоват младеж, който иска да се запише в американската армия по време на Втората световна война.

Понеже е слабичък и немощен строгите военни го отхвърлят. Но един генерал му дава шанс и красавеца се включва в специален военен експеримент.

След чутовния опит обаче  Стив (героят на Евънс) се превръща в истински Аполон. Не, Зевс. Не, Хадес. Абе, направо истински бог на войната, въоръжен със специален щит.  В ролята на лошия ще бъде познатият от „Матрицата” Хюго Уийвинг.

За филма Крис минал на специален тренировъчен режим, от който и без това страхотното му тяло станало като на гръцка статуя (моля, уверете се в снимките към статията).

Самият Крис казва, че снимките му били много забавни, макар да имал колебания дали да се включи в лентата. Ние сме доста благодарни, че се е включил. И без това красивите мъже със супер способности вече се броят на пръсти.

Ще чакаме до лятото на 2011 г., за да видим Крис като Капитан Планета по кината. Но нямаме нищо против, ако реши да се отбие насам. В истинския си вид.  Може и без щита.