A photo posted by Ruby Rose (@rubyrose) on

Австралийският модел, актриса, DJ и телевизионна водеща –Руби Роуз сподели кадър на нея и малкото й кученце - очарователна гледка. 

Миналата седмица, звездата от телевизионния сериал „Отчаяни съпруги” – Ева Лонгория взе думата в специално организираната конференция на Националната латино асоциация за независими продуценти (NALIP) вследствие на революционното решение на върховния съд на САЩ във връзка с легализирането на еднополовите бракове.

Световноизвестната Кара Делевин сподели гледката от хотелската си стая в центъра на Лондон, обагрена в цветовете на дъгата. Със своята публикация в Instagram, топ-моделът показва вълнението и радостта на тълпата след легализацията на гей браковете в САЩ.

Рикардо Тиши, артистичен директор на модна къща GIVENCHY сподели в своя Instagram профил снимка на Кърти Лав по време на музикално й изпълнение след представянето на новата мъжка колекция на луксозната марка.

От своя страна, Том Форд публикува видео материал, представящ новата серия мъжко облекло на марката за пролет-лято 2016 г. Уникални кадри в стил TOM FORD.

Хилари Клинтън, която е на път да спечели президентските избори в САЩ догодина, сподели кадър от гей прайда в Ню Йорк. Вълнуващ момент, изпълнен с усмивки, любов и радост.

Кралица Виктория на модата, публикува озадачаваща снимка в официалния й профил в Instagram, изобразяваща два шивашки манекена – един за възрастни и един детски. Дали Мис Бекъм не възнамерява да лансира и детска модата серия?!

Българската поп-звезда и идол на мнозина от нас сподели selfie, с което изразява своята "любов" към новия си smart-телефон на известната корейска марка за електроника и нови технологии. Междувременно не можем да не отбележим, че Мария изглежда безупречно с контрастно червило, подчертаващо изкусителните й устни и тренди маникюр.

Изкусителният ангел на Victoria’s Secret е не само топ-модел, но и домашен топ-шеф-готвач. Миналата седмица Адриана Лима сподели кулинарските си умения със selfie, на което можем да видим сладкиша, който е направила.

И тази седмица получаваме нов моден урок от неповторимата Ким Кардашиан. Този уикенд, тя замина за Лондон, където развихри стиловите си умения. Като достойна fashion-иста, звездата сподели снимка, на която е облечена в total nude look – винтидж блуза, пола на марка Chloé , Manolo Blahnik обувки и колан, който е заела от гардероба на любимия й Кание.