Разбира се, че бих променила едно-две нещица, но няма да ви кажа кои. Чела съм няколко пъти романа на Лев Толстой „Анна Каренина”. Трябваше да я прочета отново миналото лято, преди да започнем снимките. Интересното беше, че тогава, за разлика от предишните пъти, историята изобщо не ми се стори романтична, споделя Кийра Найтли, която не крие, че има уклон към противоречивите персонажи. „Чувствам се добре, когато трябва да се докарам до ръба на собствената си емоционалност. Много е освобождаващо. Има обаче и една уловка – понякога тези героини са толкова саморазрушителни, че трябва да внимавам да не ме повлекат надолу и мен самата“.

Крехката като порцелан актриса често снима голи сцени във филмите си и е категорична, че не го прави, за да се показва или защото се чувства толкова сигурна в тялото си.
„Фактът, че снимам голи сцени, няма нищо общо с това – тялото ми е просто един от най-важните „инструменти“ в работата ми, така че трябва да го използвам“.



В новия JOY дамите ще се срещнат отблизо с още една супержена - ангела на “Victoria's Secret” Миранда Кер. Звездата разказва как е превърнала зелената идея в начин на живот и в успешно бизнес начиние, разкрива подробности около собствената си линия органична козметика и споделя какви мантри си казва всяка сутрин пред огледалото.