Неотдавна Кеша призова феновете си да й изпращат зъби и след като получила повече от 1 000, тя решила да ги използва, за да си направи сутиен, обеци и диадема.

"Дори съм ги носила!" - споделя пред BANG Shobiz изпълнителката. Новият и сингъл "Die Young" излиза на 26 ноември, а албумът й - "Warriors" - на 3 декември.

KeSha заяви също и че обича да усеща връзката си с феновете и че винаги, когато се чувства потисната, се среща с някого от тях. Така си напомня защо се занимава с това, с което си изкарва прехраната. Съвсем буквално:

"Обичам ги! Наричам ги моето семейство, моите животинки. Целият ми албум е за тях. Книгата е за тях. Заглавието "Warrior" беше вдъхновено от техни истории. Винаги, когато.. знаете, не съм спала 3 денонощия и се чувствам изтощена, се срещам с някого от фенбазата и осъзнавам, че всичко си заслужава - дори и само заради тях. Много хора ми споделят, че моята музика им е помогнала да се справят с нещо в живота си. Чувала съм за онлайн тормоз, за раздяла или дори да издържат цяла една тренировка. И обичам да чувам тези неща."


Е, ние намираме избора й на материал за бельо и бижута за малко странен, но пък всеки си има... различен вкус.