Кралската двойка - Кейт и Уилям, приключиха своето посещение на Индия и Бутан с посещение на красиво и емоционално място, а именно храма на любовта Тадж Махал. Поканата от кралство Бутан бе отправена към тях от младата кралска двойка - 35-годишния крал Джигме Хесар Намгиал Вангчук и съпругата му, 25-годишната кралица Джетсун Пема, на планинската страна. Двойката посети ключови места в Индия и Бутан и се включи по много елегантен начин в различни инициативи, представящи идентичността на двете страни.

Не можем да не признаем, че Кейт отново заблестя с целия си финес. Независимо дали в тоалет на Алексаднър Маккуин или ритаща топка на високи токчета, херцогинята изглеждаше безупречно. Припомняме, че принц Хари в момента работи с Team Rubicon Великобритания и помага за реконструиране на училищата, повреден в миналогодишното земетресение в Непал.

Снимка: facebook.com/TheBritishMonarchy



Ето каква беше програмата на кралското семейство ден по ден.

Първи ден
Taj Palace беше хотелът, в който отседнаха кралските особи в Индия. Двамата посетиха Oval Maiden и се присъединиха към три организации – Magic Bus, Childline и Doorstep, като играха благотворително крикет.

Втори ден
Кралската двойка положи венци пред паметника на индийските войници, загубили живота си, докато са служили в британската армия по време на Първата световна война.

Трети ден
Кралската двойка посети Salaam Baalak в Делхи, където се срещнаха и обядваха с министър-председателя Modi.
Получиха покана да се включат в Bohag Bihu – фестивал, на който се чества новата година. Около огъня в къмпинга, херцогът и херцогинята говориха и танцуваха с местните.

Четвърти ден
Обиколка на националния парк Kaziranga. Посетиха едно от земеделските села, в границите на парка и се срещнаха с местните жители, за да разговарят за живота в Индия, където хора и животни съществуват в максимална близост. В Kaziranga Discovery Park се намира първата по рода си клиника за медицинска помощ и здравно възстановяване на слонове. Там те храниха малки слончета. На тръгване направиха свои рисунки върху скулптурите слонове, които ще бъдат включени в парада на слоновете, като бъдат поставени на 200 различни места из цяла Индия.

Снимка: facebook.com/TheBritishMonarchy

Пети ден
На петия ден от пътешествието си херцогът и херцогинята посетиха столицата на Бутан и бяла приветствани с добре дошли на официална церемония с техни височества краля и кралицата на Бутан. Включиха се в състезание с лък, което е национален спорт в кралството.

Снимка: facebook.com/TheBritishMonarchy

Шести ден
Кейл и Уилям се изкачиха високо в планината, където се намира манастирът, наречен Гнездото на тигъра.

Седми ден
Кралската двойка приключи своята визита с посещение на двореца Тадж Махал.