Дългоочакваното събитие за всички на Острова наближава. Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън е на 29 април, остават само няколко седмици, които очевидно карат бъдещия член на кралското семейство да се топи с всеки изминал ден. От Бъкингамския дворец започват все повече да се тревожат за бързата загуба на тегло на бъдещата съпруга на Уилям, съобщава БГНЕС.

Стресът кара Кейт да посяга към цигари все по-често, което потиска апетита й. Уилям никак не одобрява вредния навик на годеницата си, но колкото повече наближава сватбата, толкова повече пуши Кейт.

Мидълтън сменила почти целия си гардероб, защото отслабнала с цели два размера. Това наложило промени и в сватбената рокля на булката.

С наближаването на голямата дата беше издаден и специален наръчник за церемонията. Да не се носи бяло като младоженката, да се изключи мобилният телефон, да се държи прилично чашата за чай... За да бъде избегнато всяко нарушение на етикета от двореца е издаден малък наръчник от 22 страници за 1900-те поканени на сватбата на принц Уилям.