Съвместната игра на LadyZone.bg и "Денят е прекрасен" - „Повече от чанта”, в която наградите са повече от апетитни, продължава чак до 19 декември.

Затова ви напомняме да подкрепяте своите фаворити, кажете на близки и приятелки да гласуват за вашата любима чанта или да се включат - изобщо – все още играта в съвсем в началото. Освен, че е забавно, шансовете на всяка от вас да се обзаведе с чисто нов аксесоар, са съвсем реални.

Не забравяйте за най-важното условие на играта: „любимата ви чанта” означава такава, която наистина притежавате и използвате най-често и с най-голямо удоволствие – в ежедневието си или за специални поводи, това е без значение (свалени от интернет изображения няма да участват в гласуването).

Освен това не пропускайте да изброете трите неща, които задължително присъстват в чантата ви, независимо къде отивате.

Всеки потребител на сайта ще има възможност да гласува по един път за снимките и чантите, които най-много му харесват, а собственичките на четирите най-рейтингови снимки ще получат подарък от LadyZone.bg – възможността да се наслаждават на една от най-скъпите и обичани от милиони дами по цял свят марка - Furla.

Всеки петък в продължение на един месец, в рамките на предаването „Денят е прекрасен”, известна и популярна дама от телевизионния екран ще обявява името на участничката, която ще се радва на своя шикозен подарък,  а за края на играта екипът на LadyZone.bg е подготвил допълнителни изненади за произволно избрани участници, чиито снимки не успеят на стигнат до големите награди.

Повече подробности за играта и начина за участие ще намерите тук.