Какво ни остава да правим в студеното време – да се тюхкаме? Не! Да се оплакваме, че ни е студено? Не! Да стоим на топло? Не!

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosЗнаете ли, че само след първите десет минути на леда ще ви стане толкова топло, че ще искате да си съблечете якето? Е, със сигурност няма как да го знаете, ако не сте карали кънки на лед. Този зимен спорт не са практикували цели 54 на сто от гласувалите в анкетата ни „Карали ли сте кънки на лед?”. Ако точно тези хора си падат зиморничави, то е защото не се движат. Затова пък други 13 % споделят, че това е любимият им зимен спорт, който практикуват и на който се наслаждават от поне няколко години. Виждате ли? Няма нищо страшно. Щом толкова хора могат, значи всички могат. Това е за успокоение и хъс на онези 12 на сто, които заявяват, че са пробвали, но без особен успех, и на другите два процента, които са случили на неудобни кънки.

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosОт този вид движения се отказвате надяваме се в ползва и за сметка на едни други по-сладки и страстни занимания под чаршафите. Искаме да ви кажем, че те също сгряват, само че трябва да се практикуват често. Я да видим  на колко от вас им е топличко – цели 32% от гласувалите в анкетата „Колко често отказвате секс на половинката си?” са заявили, цитираме: „Толкова е добър, че няма как да му откажа!” :) :) :) Пожелаваме на всички дами такива отговори. За съжаление не този възможен отговор са посочили 24 на сто, които признават, че напоследък се чувстват изморени и често отказват креватни упражнения на любимия, както и други 20%, на които им се случва да казват „не”, но затова пък са си намерили добро оправдание. А сега се обръщаме към мъжете на онези 19%, които са отбелязали, че по-често се случва той да им отказва: „Момчета, опичайте си акъла!”.

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosВсъщност искаме да ги посъветваме да си сменят парфюма, ако все още не са го направили, защото ароматите, които носим през лятото трябва да са различни от тези, които слагаме през зимата. Може и това да е разковничето, с което да привлекат своя любим отново. 42 на сто от вас през зимата носят малко по-тежки ориенталски аромати – на мускус, ванилия. Други 35 пък предпочитат леките цветни нотки по всяко време на годината. Ароматът на плодове е предпочитан от цели 17% от вас.

А сега отправяме поглед към новите анкети:

Модни двубои

Домашни маски или козметика от магазина?

Имате ли целулит и как се справяте с него?

Колко време обикновено продължава "играта под чаршафите" с любимия?