Очакват ни цяла нова година с възможности и предизвикателства. Според китайския календар 2016 е Годината на огнената маймуна. Късмет ще носят червеният цвят и цифрата 9. Годината ще е сособено успешна за кариерата на Водолеите и Лъвовете. Овните и Телците ще се изправят пред сериозни промени. Любовта ще дойде със зашеметяваща сила в живота на Стрелеца и Козирога.

Овен
През 2016 ще се заемете сериозно з граденето на обществения си имидж. Тази година е време за промяна и избор на работа, която ви е по сърце.  Началото на годината ще бъде много силна за вас. Ще сте заредени с много енергия и издръжливост. Пролетта може да се окаже критична за вашето търпение, тъй като дълго време ще сте под влиянието на ретроградния Марс. Не се поддавайте на изкушението да се ангажирате са твърде много нови дейности, събития и сбирки. Не работете извънредно. Вашето здраве и благополучие са също толкова важни, колкото и всяка допълнителна похвала или финансова печалба. .В много отношения, 2016 ще е магическа за вас.  

Телец
Година на големи и важни промени за Телците. Бъдете адаптивни, но решителни. Март и април ви носи срещи с нови хора, както и промяна в личните вкусове и мнения. През август и септември това ще разберете как точно са ви повлияли тези промени на бъдещето. Силни емоционални и кармични връзки ще ви поддържат в близост до правилните хора. Грижете се за вашето здраве и хората, които обичате. 2016 г. ще е специалната година на Телците. Ще можете да променяте живота си така, както вие самите пожелаете.

Близнаци
И през 2016 г. ще продължите да полагате постоянни усилия да не се хлъзнете надолу. Май и септември  са вашите ретроградни месеци. Началото на годината ще ви донесе много удовлетворение.  Някои стари семейни драми могат да бъдат изгладени, а семейни тайни да бъдат разкрити и да не тежат толкова.Емоционалните връзки и романтиката ще бъдат във вихъра си през ноември и декември. Марс и Сатурн ще са на ваша страна в края на годината. Можете да направите велики неща тази година, Близнаци!

Рак
През 2016 Раците ще направят пресявка на хората около тях и ще оставят само тези, които наистина си заслужават. Ще имате много и наситени романтични моменти. Интимният ви партньор ще ви направи щастливи. 2016 ще ви поднесе много изненади и възможности за растеж. Слънчевото затъмнение през март може за кратко да създаде емоционален дисбаланс във вашия свят. Но въпреки трудностите, ще се справите добре. Здравето ви остава крепко.

Лъв
През 2016 г. Лъвовете ще работя здраво. През пролетта ще сте под въздействието на ретроградния Марс. Това забавяне ще бъде причина да се обърнете назад и да направите равносметка за себе си кое е важното в живота ви. През март и септември ваши близки ще се опитат да преобърнат живота ви. Останете верни на себе си, можете да се справите. Бъдете добри към себе си. Погрижете се за здравето си. Бъдете по-активни физически. Ще ви се предоставят различни възможности за работа, както и за изкаване на пари, така че просто работете усилено и ще постигнете собствените си цели.  

Дева
2016 ще е пълна с нови идеи за Дева. Да, аз говоря за вас! Можете да се използвате от тях  и да постигнете напредък на работното място или да се свържете с различни хора, които са едновременно разумни и приятни. В началото на пролетта романтичните ви фантазии могат да привлекат различни хора около вас. Организирайте си малки бягства, за да се върне освежени. През септември ще бъдете център на вниманието за много хора. По различни поводи. Ще изникнат много възможности за работа. Бъдете внимателни в избора си. Началото на декември също ще е е мощно за вас. Марс и Сатурн работят за вашия успех.

Везни
2016 е ще е късметлийска година за Везните. Много хора ще се възползват от вашите социални умения, което ще ви донесе лично удовлетворение. Близки хора ще ви изненадат през април и май. Ноември и декември ще ви изненадат с многокъсмет. Бъдете по-амбициозни!

Скорпион
През 2016 ще разрушите всички бариери, които са ви задържали досега. С ясно мислене и силна воля, можете да постигнете това, което желае сърцето ви. Повечето ви проблеми ще се решат. Ще създадете повече приятели и съюзници, отколкото врагове. Вашето най-продуктивно време е пролетта. Бъдете реалисти в края на лятото и началото на есента. Нещата във семейството ви ще вървят гладко, а това означава успех и в обществения живот. Като цяло, 2016 ще бъде много динамична за вас.

Стрелец
През 2016 Стрелците ще усвоят умения, които бързо ще ги отведат далеч. Ще имате достатъчно ресурси и креативност, за да направите най-доброто в работата си. Ще елиминирате с лекота всичко, което се изпречи на пътя ви. Годината може да започнете бавно и мудно, но след това вашата лична енергия и късмет ще се увеличат. През тази година ще имате ново романтично изживяване. Септември ще е месецът, в който най-вероятно ще откриете нова любов.

Козирог
През 2016 ще постигнете повече, отколкото можете да си представите. Просто се придържайте към вашия любим начин на правене на нещата: с бавни, постоянни усилия. Ще имате успехи в различни сфери, като не винаги ще са свързани с пари или престиж, но винаги ще има лично удовлетворение. Възможно е да се забъркате в нова любовна афера. През цялата година романтиката и леките романтични флиртове ще ви съпътстват. Ще завършите годината със същия успех, с който сте я започнали.

Водолей
Водолеи, цялата ви упорита работа през 2016 ще бъде възнаградена. Няма да ви липсват брилянтни идеи. Тази година шефовете ще признаят потенциала ви. Влиянието на Плутон ще ви даде смелост да бъдете смели. Очаква ви голяма любов. Ще се срещнете с красиви и  очарователни хора. Ще намерите практични начини да отговарите на копнежите си за приключения. Очаква ви напредък в кариерата, стабилност и голям успех. 

Риби
Вашият кръг от приятели и партньори ще расте през януари и февруари. През цялата 2016 ще сте заобиколени от различни хора и никога няма да се чувствате самотни. Финансовата ви стабилност е гарантирана през пролетта. Вслушвайте се в интуицията и инстинктите си. През април, май и юни, пазете здравето си. Септември ще е най-емоционалният месец за вас.