Те са звезди и излъчват своя специална светлина. Какво би било обаче, ако нямаха собствена светлина и бяха обикновени хора... Това очевидно са се питали и те самите, защото имат готови отговори какво биха правили, ако не бяха актьори, певци... Вижте кой е искал да пише любовни писма и кой да стане маникюрист...

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosКейт Босуърт
Каква щеше да бъде Кейт, ако не беше станала актриса? Хм, тя би бръкнала дълбоко във вашата душа, защото… „не мисля, че бих могла да бъда нещо различно от актриса, но все пак, ако трябваше да имам друга професия, щях да бъда психиатър. Смятам, че хората са много интересни за изследване”.

Дженифър АнистънСнимка: GettyImages/Guliver Photos
Актрисата знае чудесно какво би правила, ако не й се беше случило всичко това с Холивуд, парите и славата – „знаете ли какво щях да правя – щях да организатор на партита. Защо да искам да бъда доктор – това е толкова депресиращо и трябва да бъде оставено на професионалистите”, споделя Дженифър Анистън пред американското издание OK! Magazine, допълвайки „Аз дори не съм играла някои от тези сериозни професии на кино, така че искам да съм организатор на партита, защото ми харесва да се занимавам с това. Обичам да събирам хората на едно място, да следя дали е готова храната и дали се забавляват гостите”.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosДаниел Радклиф
Ако не беше станал актьор, Даниел Радклиф би искал да се занимава с режисьорство, и по-точно, би искал да е асистент-режисьор. Пред CBS News младата звезда споделя:„Всеки, който е работил с мен би ви казал, че през цялото време се опитвам да координирам действията на екипа на снимачната площадка и искам да знам какво точно се случва през цялото време на сета. Харесва ми да знам, че има още един начин да бъда полезен”. По всички личи, че и Дани има план Б.

Серена УилямсСнимка: GettyImages/Guliver Photos
Можете ли да се досетите с какво би се занимавала Серина Уилям, ако никога не беше хващала ракета в ръката си и не беше част от световния женски тенис елит? Хм, би държала пиличка и лак за нокти в ръце… „Няма човек, който да обича да си прави ноктите повече от мен. В интерес на истината, на всеки четири дни ходя на маникюр, а на всеки 7 – на педикюр. Така че имам много добра идея с какво бих се занимавала – ще изкарам курс за професионални маникюристи!”

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosТейлър Суифт
Можете да я наричате просто Тейлър Идеята. Младата актриса би искала да се занимава с нещо креативно – „Щях да правя нещо забавно и изискващо мислене и много идеи, като например организирането на различни кампании”. Бихме казали – браво за духа и вдъхновението на Тейлър.

Бритни СпиърсСнимка: Thinkstock/Guliver Photos
Поп принцесата Бритни Спиърс се пренася в един различен свят, представяйки си какво би правила, ако не беше пропяла…  Познайте – алтернативата на пеенето за нея е учителството… „Със сигурност щях да стана учителка, защото обичам да чета, особено история. Обичам децата и дори и сега най-интересната част от дадено турне или участие за мен е да се срещна с най-малките ми фенове преди събитието”, заявява поп иконата.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosМишел Уилямс
Представете си какво би работила една холивудска актриса, ако не беше станала таква...„Често си мисля да сложа край на актьорството. Да видим с какво бих се занимавала – може би перачка или готвачка, или цял живот бих писала любовни писма на хората…”