.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво се случва, когато всички зодии тръгнат на море

LadyZone.bg | преди 3 години
автобус
Вижте кой как би реагирал според своя характер в различните ситуации

За повечето от нас летните отпуски свършиха, да не кажем, че отпуските като цяло свършиха. Но пък нека си представим, че всичките 12 зодии се натоварват в автобус и тръгват за морето. Вижте кой как би реагирал според своя характер в различните ситуации:

По пътя
Овенът се нервира, че автомобилът не върви по-бързо, а девата се ядосва заради трохите, които е направил скорпионът, който скришом изяде сандвича. Стрелецът е сложил слънчевите очила, събул е джапанките и си е сложил краката на седалката пред него. Това ядосва рака, който дори започва да плаче.

Близнаците вече са променили няколко статуса във Фейсбук: „Отивамееее!”, „Тръгнахмееее!”, „Пристигнахмееее!”, „Голям купон!”. И така – скорпионът яде, ракът плаче, овенът се нервира. Везните внимават да не се изцапат и любезно молят телеца да стои далеч от тях с този шоколад и сок, защото може да им изцапа бермудите.

Житейската философия на всеки зодиакален знакКаква е водещата сила в живота на всяка зодия


Лъвът маха на всички, които вижда през прозореца, защото е убеден, че всички наблюдават именно него. Козирогът брои парите си и изчислява по колко средно ще може да харчи на ден. Водолеят изпробва маската за гмуркане, а рибите проспиват целия път.

Вижте какво ще се случи на място>>>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?