Започваме с тези от нас, родени под знака на Везните, тъй като сме през месец Октомври. Дами, вие сте естествено красиви, косата е красиво допълнение към вашата същност. За вас балансът е основна цел в живота – затова прическата ви е редно да бъде безупречно оформена, а косата да се носи встрани (на лято или дясно). Леката асиметрия в прическата ви помага да уъравновесите своята визия по неподправен начин.

Лъв
Истински кралици, лъвиците обръщат особено внимание на своята външност. За тях косата е тайното им оръжие. Дами, на вас карето, късо или до раменете, е идеалната прическа, подчертаваща вашата същност.

Дева
Тези от нас, родени под този красив зодиакален знак, са привърженици на естествената красота и удобството. За тях комфортът върви ръка за ръка с женствеността. Коковете, късите прически и опашки са точни за нас.

Скорпион
Целеустремени, жените скорпион са дейни във всяко едно отношение. За тях е много важно нищо и никого да им пречи в предприетите от тях начинания, камо ли собствената им прическа. Затова френското каре със или без бретон е идеалната за вас. Мъжките прически са също добър избор.

Стрелец
Вие сте естествени натури, които отцелват винаги целта. Точни, дамите стрелци знаят какво искат и как да го постигнат. За да подчертаете силния си и борбен дух, направете си прическа, която да отговаря на вашата същност – дългата филирана коса ще ви отива много. Също така може да заложите и на по-строга визия с право подстригана коса с бретон на черта.

Козирог
Дами, женствеността за вас е основно кредо, независимо от дължината или формата на косата, вие харесвате да я украсявате с изящни аксесоари, които да подчертават нейната естествена красота.

Водолей
Вашата зодия е поетична. Затова на вас ви отиват прически от едно време, когато косите са се носили на плитки и кокове.

Риби
Жените риби са привържениците на естествената, но добре структурирана визия. Затова подстрижката е много важна, защото жената Риби няма време за губене в оформяне на косата. Независимо от нейната дължина, тя трябва да бъде добре оформена – карето е идеално за вас, леко филирано, така че с малко пяна или лак за коса, прическата ви да бъде готова.

Овен
Жената Овен обичат да експериментира, никога не знам как ще изглежда на следващия ден. Предвид бурния им характер и дейна същност, дамите, родени под този зодиакален знак предпочитат изчистените линии и форми, така че косата да не има пречи. За тях външната красота е много важна, но това да бъдат една крачка напред е още по-ключово.

 

Телец
Всички прически до раменете са за жените Телец. Залагайки на класическа визия, жената Телец се чувства по-сигурна в себе си. Тя не обича излишните експерименти и резките промени.

Близнаци
Дами, вие сте непредсказуеми. Всеки нов ден е повод да преразгледате своята визия и да направите промяна в косата си. Може би затова всички прически ви подхождат.

Рак
Дами, за вас идеалната прическа се състои в елегантно спуснати коси, които предварително ще сте накъдрили или начупили, така че да са вълнообразни. Неповторим стил, женственост и красота.