Неотдавна Риана се подложи на мъчителна процедура, за да си направи традиционна татуировка в Нова Зеландия - с методите, които маорите използват от векове.

 Вижте за какво става въпрос тук:

Малко след това обаче певицата реши, че не е доволна, затова се обади в студиото, където обикновено се татуира - в Ню Йорк. По това време тя беше в Доминикана с предстоящ концерт в Пуерто Рико на следващия ден. Проблем? Изобщо не - барбадоската перла просто плати билета на тату артистите, които не отказаха това неочаквано пътуване.

Целта - да направят традиционната татуировка "по-хубава" ("без да обиждаме древните племена" - споделят Кейт Маккърди и Кали Джо - татуистите не само на Риана, но и на Кейти Пери и Джъстин Бийбър). Те рисували по ръката на Риана в продължение на 11 часа.

"Имахме готов дизайн - целта беше да нарисуваме нещо хубаво върху вече направеното, без да изглежда грозно или претруфено. Искахме да прилича на бижу, да е като татуировка, направена с къна" - добавят те пред DailyMail.co.uk.

Всъщност има голяма вероятност певицата да е пристрастена към татуировките, защото изглежда, че нямат край. И все пак, ето кои са най-известните рисунки по тялото на певицата:

Топ 10 на татуировките на Рири:

1. Египетската кралица Нефертити

2. Пистолет

3. Череп

4. Челюст на дракон

5. 'Love'

6. 'Shhh...'

7. Риби - зодиакалният й знак

8. Звездичките й

9. Богинята Изида

10. XI IV LXXXVI