.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да се избавим от акт по пътищата

LadyZone.bg | преди 4 години
глоба
8 съвета, които ще ни помогнат да избегнем солена глоба

На всеки му се случва да направи някое волно или неволно пътно нарушение. Преминаване на жълто и червено, неправилно паркиране, неспиране на знак стоп и т.н. – ситуации, които дори и да сме внимателни шофьори, са ни се случвали. Предлагаме ви няколко съвета затова как да избегнете солената глоба.

1. Не излизайте със собствено становище
Никога не спорете и не изказвайте становище пред полицая. Катаджията само ще се разгневи и ядоса. А това определено няма да бъде в плюс за вас. Бъдете любезни и приятелски настроени. Това със сигурност ще помогне в подобна ситуация. Не гледайте на полицаите като на хора, които искат да ви причинят неприятности. Работата на служителите на реда е да ни посочват грешките, за да не ги допускаме повторно.

кола глоба

2. Не признавайте грешката си
В никакъв случай не признавайте пред полицаите своята вина в ситуацията. По този начин му давате перфектен повод набързо да ви напише акта. Опитайте се да дадете няколко логични обяснения, поради които сте нарушили пътните правила или сте предизвикали катастрофа.

Наръчник за пътуване в... Румъния >>

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?