Всички знаем колко е лошо да се събудим с дупето нагоре. Така целият ни ден ще върви зле, без късмет и настроение. Как да се събуждаме щастливи и отпочинали, а не намусени и недоспали. Това можете да разберете като прочетете следните няколко указания:

По това как заспиваме се познава каква ще е сутринта

Ако си легнем стресирани или тъжи, то и на сутринта ще бъдем такива. Най-добре е преди лягане да почетем любимата си книга или да се чуем по телефона с любимия човек, приятел или роднина. Така сънищата ни са гарантирани, а на сутринта ще се събудим спокойни.

Да се събудим до любимия - безценно

Какво по-хубаво от това да се събудим в обятията на любимия мъж. Малко гушкане сутринта е гаранция за положително настроение през целия ден, така че дами- отделете 5 минути преди работа и се отдайте на гуш- гуш. А, ако ни е поднесъл кафе и закуска в леглото, ще се чувстваме като принцеси абсолютно целият ден.

 

Сложете бавна песен за аларма

Никога не задавайте алармата да звъни с любимата ви песен, защото знаем... ще я намразите много бързо :)  Сменяйте звука на алармата си често, за да не ви омръзне. Най- добре сложете някоя бавна релаксираща песен, за да не подскачате от стрес, когато звънне телефона. Много е важно да не ставате рязко от леглото, особено когато си мислите, че сте се успали.

Най-хубавата ни сутрин ще бъде тази, в която очакваме денят ни да е незабравим

Когато знаем, че имаме празник на следващия ден или нещо важно и хубаво, което ни предстои, нямаме търпение да се събудим и да го изживеем. Например рожден ден, пътуване в чужбина или важно събитие, свързано с кариерата. Или когато нямаме търпение да облечем любимата си нова рокля и да изглеждаме зашеметяващо. Така се будим развълнувани и щастливи.

Мили момичета, нека всяка сутрин се будим с усмивка и бъдем прекрасни, защото това е, което умеем най-добре!