Видите ли ги една до друга, може и да си помислите, че са сестри, защото приликата между тях е поразителна. Разровихме галериите със снимки и албумите в социалните мрежи  на звездите, за да открием фотоси, на които майка и дъщеря са като еднояйчни близначки. Вижте ги:

Джулиан Мур и Лив

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

57-годишната актриса и дъщеря й Лив си приличат удивително много – и двете имат естествено червени коси и лунички. Двете споделят и обща страст към модата и спорта и ходят винаги заедно на подобни събития.

Синди Крауфорд и Кая Гербер

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Кая Гербер не само е умалено копие на майка си – супермоделът от 90-те години на миналия век Синди Крауфорд, но и смело върви по нейните стъпки. Само на 16 години младата красавица има поне дузина подписани договори с известни модни брандове, участие в ревюта на световни марки и фотосесиия, за които момиче на нейната вързаст само може да си мечтае.

Рийз Уидърспуун и Ава Филип

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Руси коси, сини очи и неподражаем чар – и двете го имат – мама Рийз Уидърспуун и дъщеря й Ава, която е само на 17 години. В Инстаграм звездата от „Професия блондинка“ често споделя с феновете си снимки с щерка си и всички продължават да се удивяват колко двете си приличат – почти като сестри.

Гуинет Полтроу и Епъл

13-годишната дъщеря на актрисата Гуинет Полтроу и фронтмена на „Колдплей“ Крис Мартин поразително прилича на майка си. Естествено светлите коси и луничките и при двете са отличителна черта, с която няма как да сбъркате – мама и щерка на 100%.

Деми Мур и Румър Уилис

Объркани сме коя е майката и коя дъщерята! Румър Уилис е на 28 години и се ражда от брака на Деми с Брус Уилис. Двете често публикуват снимки заедно в социалните мрежи, на които са като еднояйчни близначки.

Кейти Холмс и Сури Круз

Дъщерята на актьорите Кейти Холмс и Том Круз е само на 11 години, но смятаме, че е наследила всички красиви черти на майка си.

Анджелина Джоли и Шайло

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

11-годишната Шайло, която е първата биологична дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли, с всеки изминал ден става все по-красива. Не е никаква тайна, че тя харесва да носи мъжки дрехи и на много от събитията, на които придружава майка си, е облечена именно с такива. Но приликата с известните й родители е поразителна и безспорна.

Голди Хоун и Кейт Хъдсън

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Актрисите са повече от звездни майка и дъщеря – застанат ли една до друга, никой не може да сбърка, че са от една кръв.

Мадона и Лурдес Леон

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Неоспоримо вече порасналата Лурдес Мария Чиконе Леон, или Лола, ккато й казва майка й на галено, е копие на Мадона. Освен физическата прилика, тя е и бунтарка, точно като майка си.